OVER FAMILY Apeldoorn

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Apeldoorn

Blijf gezellig eten bij Family Apeldoorn of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Apeldoorn, kom je thuis! Hier ben je altijd welkom, is het gezellig en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Bij gezelligheid hoort natuurlijk lekker eten. Blijf een hapje eten in ons sfeervolle eethuis of bestel je liever Family voor thuis; het kan allemaal. Wij komen onze heerlijke Family gerecht graag bij jou thuis bezorgen.  

Bij onze Family kun je de hele dag terecht. Van lunch tot diner, of gewoon iets lekkers tussendoor: we verwelkomen je graag! We serveren een breed assortiment van vers belegde broodjes. Ook voor heerlijke menu’s, royale burgers en goed gevulde salades kun je natuurlijk bij ons terecht. Ken jij onze verdraaid lekkere ijsjes al? We hebben fantastische sundae specials maar ook voor een lekkere shake ben je bij Family Apeldoorn aan het juiste adres.  

Met ruim veertig jaar ervaring weten wij hoe wij de gast op de juiste manier kunnen bedienen. Gastvrijheid en klantgerichtheid staan bij ons voorop. Ook catering kunnen wij tot in de puntjes voor jou verzorgen. 

 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

De tip van Reinard en zijn Family team: “De absolute aanrader, welke je echt eens geproefd moet hebben, is onze Family Frites Special Chicago Giddy Up met pulled pork, creamy cheese, jalapeños, paprika en ui.” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Apeldoorn staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion